Med en vandmaskine får I som virksomhed en fleksibel drikkevandsløsning, så der altid er frisk, kold vand til medarbejderne.

Ved at have en vandmaskine i virksomheden giver man medarbejderne en særdeles værdsat gode, som de fleste medarbejderne vil sætte stor pris på.

Med Waterbreak som samarbejdspartner vil I få en fleksibel og nem drikkevandsløsning – til gavn for jeres virksomhed – og til glæde for medarbejderne!

Få en fleksibel løsning med leasing af vandmaskine

Hos WaterBreak har du mulighed for at lease jeres virksomheds vandmaskine til en særdeles overkommelig pris. Dermed undgår I som virksomhed at have penge bundet i en vandmaskine og kan i stedet for nøjes med en mindre månedlig fakturering.

Vandmaskine

Slip for bøvl og besvær

Ved at få sat en vandmaskine fra Waterbreak op i jeres virksomhed vil I kunne få en løsning, der gør, at I undgår al bøvl og besvær. Vi står for at varetage alt, så I kun skal koncentrere jer om at passe og pleje jeres kunder.

Vi varetager både opsætning af maskinen – herudover sørger vi også løbende for at varetage serviceringen af maskinen for jer.

Fleksibel og billig leasing af vandmaskiner

Ved at vælge en vandmaskine fra Waterbreak får I som virksomhed en fleksibel og billig løsning, som er skræddersyet til lige netop jeres virksomheds behov. Vi har flere forskellige typer af vandmaskiner i vort sortiment, som I har mulighed for at lease indenfor et særdeles fornuftigt prisleje. Uanset hvor mange medarbejdere, I ønsker at få en løsning til, står vi klar til at sikre jer en god og velfungerende løsning, som efterkommer lige netop jeres behov!

Vandmaskine i jeres virksomhed? Ring og hør mere

Såfremt du godt kunne tænke dig at høre mere om muligheden for at få opsat en eller flere vandmaskiner i jeres virksomhed, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os telefonisk på 71 99 37 83 eller sende en mail til kontakt@waterbreak.dk!

Vandmaskine