Tryk på et af produkterne for at læse mere

 

Vandkøler hos Waterbreak

 

Gennem WaterBreak har I som virksomhed mulighed for at få opsat en vandkøler i jeres virksomhed, således der altid er frisk, kold vand til medarbejderne.

Som kunde hos WaterBreak får I som virksomhed en fleksibelt og tidsbesparende løsning, hvor vi står for at tage hånd om alt lige fra opsætning til servicering af maskinen.

 

Få fleksibilitet med en leaset vandkøler

Hos WaterBreak vægter vi fleksibilitet højt i de løsninger, vi tilbyder. Uanset om I ønsker en løsning, som både består af at have en vand- og kaffeautomat, eller I eksempelvis blot ønsker at få en vandkøler, som sikrer, at der altid er frisk, kold vand til medarbejderne, har I hos WaterBreak mulighed for at få skræddersyet en løsning, som passer til lige netop de konkrete ønsker og behov, I har.

 

 

En billig og værdsat medarbejdergode

Ved at I som virksomhed vælger at få opsat en vandkøler i jeres virksomhed, vil I kunne give jeres medarbejdere en særdeles værdsat medarbejdergode, der bestemt bliver sat pris på blandt de fleste medarbejdere. Samtidig med at en koldvandsautomat i virksomheden er noget, der bliver sat pris på blandt mange medarbejdere, vil det i mange tilfælde også vise sig at være en god investering for jer som virksomhed, da det en vandkøler er en medarbejdergode, der bestemt bliver sat pris på blandt mange medarbejdere.

 Kontakt os og få mere at vide

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få opsat en vandkøler i jeres virksomhed? Så kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en helt uforpligtende dialog om mulighederne - klik her