Ønsker I at få opsat en vandautomat på jeres arbejdsplads, har I gennem WaterBreak mulighed for at få opsat en praktisk vandautomat, som sikrer, at medarbejderne på jeres arbejdsplads altid har fri adgang til frisk, kold vand – og det er både til glæde for medarbejderne og til gavn for jer som virksomhed!

Giv jeres medarbejdere en værdsat gode

Ved at I som virksomhed vælger at anskaffe en eller flere vandautomater på jeres arbejdsplads, vil I give jeres medarbejdere en, ofte, særdeles værdsat gode, der bestemt vil blive sat pris på hos langt de fleste medarbejdere.

Det, at medarbejderne altid har adgang til frisk, kold vand på arbejdspladsen er ligeledes medvirkende til at øge sundheden blandt medarbejderne – og derfor kan det samtidig i sidste ende være en glimrende investering for jer som virksomhed.

vandautomat

En god investering

At lease en vandautomat gennem WaterBreak er en relativ lille investering, når man tager fordelene samt gevinsten i betragtning.

Frisk vand på arbejdspladsen er nemlig ikke bare noget, som medarbejderne sætter pris på. Det er samtidig også en måde, hvorpå I som virksomhed kan investere i at sikre, at jeres medarbejdere altid er friske og veloplagte til at komme godt igennem arbejdsdagen – og det er til glæde og gavn for alle parter!

Leasing af vandautomat

Hos WaterBreak vil I som virksomhed få mulighed for at kunne lease en vandautomat, hvilket vil give jer en god og fleksibel løsning, der gør, at I ikke skal tænke på hverken vedligehold – eller det at skulle foretage en omkostningstung investering.

Ved at I vælger at lease en vandautomat gennem Waterbreak får i en yderst fleksibel løsning, I som virksomhed kan have glæde af i løbet af de næste mange år frem.

Kontakt os og hør mere i dag

Såfremt du gerne vil høre mere om muligheden for at lease en vandautomat gennem os, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os telefonisk på 71 99 37 83 eller sende en mail til os på kontakt@waterbreak.dk.