Sundhed med waterbreak

 

Med en vandkøler fra waterbreak bliver dine medarbejdere mere bevidste om at drikke vand i løbet af arbejdsdagen, dette kan være med til at forbedre sundheden på arbejdspladsen og give dig mere præstations-klare medarbejdere. 

 

kontakt os for et tilbud

sundhed-på-arbejdspladsen

hvorfor vælge en vandkøler?

vand-sundhed-arbejdsplads

En vandkøler er en måde at få både en snak mens man fylder glasset, få sig et lækkert koldt glas vand, og ikke mindst kan det være med til at forbedre sundheden på arbejdspladsen og dermed også mere præstations-klare medarbejdere. 

 

I dag er der stor fokus på sundhed, også på arbejdsmarkedet, det skaber nemlig bedre arbejdsmiljø når medarbejderne er sunde og glade, og derfor skal vand være en vigtig del af hverdagen i virksomheden.

 

Og selv om vi ved at vi skal drikke 2-3 liter vand om dagen, hvem af os ved så hvilke konsekvenser væskemangel kan forårsage? hvem ved foreksempel at dehydrering kan give stress og angst symptomer? 

 

Væskemangel kan være skyld i træthed, nedsat koncentrationsevne, nedsat koordinationsevne og nedsat reaktionstid. Mangel på væske kan også give forkølelser og halsbetændelse. Et væsketab på 1 til halvanden liter vand kan faktisk nedsætte præstationsevnen med helt op til 20%.