Se og læs mere om holdet bag Waterbreak

 

Waterbreak A/S er en dansk leverandørvirksomhed af vand- og kaffeautomater i den bedste kvalitet. Vi tror på, at et tæt samarbejde og dialog kombineret med, at vi ikke går ned på service, er grunden til, at kunderne netop vælger os. Hos os er kundens behov altid i første række, hvilket betyder, at der altid rådgives i forhold til pris og løsning, så dette stemmer overens med hver enkelt kundes specifikke ønske. Vi ønsker at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder at indgå et samarbejde med os, derfor er vi med hele vejen –  levering, installation, service og løbende forsyning af forbrugsvarer, fx. saft, te, danskvand eller vores special ristet 100% arabica kaffe. Har du et specielt ønske til et kaffemærke, er vi også leveringsdygtig her. Vi ved, at automater, og specielt kaffeautomater, ikke kan være ude af drift i længere tid før vi har nogle meget utilfredse kunder. Derfor leverer vi en service, hvor vi arbejder det stærkere og hurtigere end vore konkollegaer. Vi bestræber os på at være kendt for vore gode service. Det betyder, at hvis vores tekniker ikke kan reparere maskinen indenfor 24 timer, så installerer vi en tilsvarende model indenfor 48 timer(2 døgn), hvis maskinen er ud af drift.
Så lad os være din forlænget arm og nyd i stedet jeres vand- eller kaffebar på kontoret.😊

nit

Nitharsen Vijayakanthan

Adm. Direktør


Nitharsen sidder til dagligt med ansvaret for den daglige drift med fokus på at vi bliver Danmarks mest servicemindet virksomhed.

 

tlf: (+45) 71 99 37 83

mail: nv@waterbreak.dk

mads

Mads Boe

Salgschef


Mads’ sidder til dagligt og udvikler vores konsulenter til at yde den bedste rådgivning og service ude hos vores kunder.

 

tlf: (+45) 51 90 79 90

mail: mabo@waterbreak.dk

ncecile

Cecilie Rosendahl

Support-ansvarlig


Cecilie sidder til dagligt og servicere og forplejer vores kunder samt indfrier de ønsker der måtte være fra kunde til kunde.

 

tlf: (+45) 71 99 37 83

mail: cr@waterbreak.dk

nhelle

Helle B. Schlägelberger

Kundechef

 

Helle sidder til dagligt og koordinerer alle installationer samt sikrer at aftaler bliver implementeret på aftalte vilkår og tidspunkt. 

 

tlf: (+45) 31 32 92 56

mail: helle@waterbreak.dk

cib

Cecilie Brandt

HR


Cecilie sidder til dagligt og behandler de indkomne jobansøgninger, rekrutteringsprocessen samt det interne arbejdsmiljø.

 

tlf: (+45) 71 99 37 83

mail: cecilie@waterbreak.dk

natasha

Natasha Grøn Thorsen

Webudvikler


Natasha sidder til dagligt og udvikler vores hjemmesiden, B2B platform samt positionerer os på det online marked.

 

tlf: (+45) 71 99 37 83

mail:natasha@waterbreak.dk

kommer

Kristian Kim Nielsen

Økonomi


Kristian har det store økonomiske overblik, han sidder til dagligt i vores bogholderi og holder overblikket på skarpeste vis.

 

tlf: (+45) 71 99 37 83

mail:bogholderi@waterbreak.dk

Har du generelle spørgsmål kan du kontakte Waterbreak A/S på

tlf: 71 99 37 83 eller Mail:kontakt@waterbreak.dk