Ønsker I firmakaffe i jeres virksomhed? Hos WaterBreak kan vi skræddersy jer en yderst fleksibelt kaffeløsning, som gør, at I altid har firmakaffe på jeres arbejdsplads.

Hos os kan I lease en kaffeautomat til en særdeles fornuftig og konkurrencedygtig pris – og vi tager os af det hele, så I ikke skal tænke på at sikre, at der altid er kaffe på kanden.

Konkurrencedygtige priser og fleksible løsninger

Ved at I som virksomhed vælger at etablere en løsning med firmakaffe gennem Waterbreak, vil I kunne få en økonomisk fleksibel løsning, som gør, at I som virksomhed undgår at skulle foretage en omkostningstung investering i form af køb af en kaffemaskine.

Hos os har I mulighed for at få en særdeles fleksibel leasing-aftale – og til yderst konkurrencedygtige priser!

firmakaffefirma-kaffe

Slip for besværet – vi står for det hele

Såfremt I som virksomhed gerne vil sikre jer, at jeres kaffeløsning kører problemfrit og uden besvær, kan vi hos WaterBreak skræddersy jer en attraktiv løsning, som gør, at I ikke behøves at bekymre jer om kaffe i jeres virksomhed. Dette sparer jer for masser af tid og besvær!

Ring og få et uforpligtende tilbud på firmakaffe

Hvis du godt kunne tænke dig at få yderligere information omkring muligheden for at sikre, at I som virksomhed får en god og fleksibel løsning indenfor firmakaffe, der sikrer, at der altid er frisk kaffe til jer og jeres medarbejdere, er du mere end velkommen til at give os et kald og få en helt uforpligtende snak om mulighederne på tlf. 71 99 37 83 eller sende os en mail på kontakt@waterbreak.dk.