Hos Waterbreak har I mulighed for at leje en drikkevandskøler, så der altid er frisk og kold vand på arbejdspladsen hver eneste dag! Dette er i høj grad noget, som sættes pris på blandt medarbejderne – og er samtidig både sundt og billigt!

Sammen kan vi finde frem til en fleksibel løsning, hvor din virksomhed eller institution kan anskaffe sig en drikkevandskøler på en økonomisk fordelagtig måde.

Drikkevandskøler 2

Tag hånd om dine medarbejderes sundhed med en drikkevandskøler

Når vi bliver dehydrerede, vil vi som oftest opleve et tab af energi, irritabilitet, begyndende hovedpine og formindsket motivation. Det er helt almindelige symptomer, og mange mennesker vil opleve disse i forskellige situationer i deres hverdag.

En drikkevandskøler kan afhjælpe dette, da den giver en gunstig og let måde at drikke vand på. Dine medarbejdere slipper for at medbringe en drikkedunk, da der altid er køligt vand i nærheden, når man har en drikkevandskøler. Dette gør det mere praktisk for dine medarbejdere, hvilket hjælper dem med at skabe nye og sunde vaner.

Attraktive leasing af drikkevandskølere

Vi sørger i høj grad for altid at kunne tilbyde fleksible løsninger til vores kunder, hvorfor leasing er en mulighed. Dette gør det let for de mindre virksomheder, da det er en mindre økonomisk belastning at lease en drikkevandskøler, end det er at købe denne.

I samarbejde med dig kan vi frem til en passende løsning, hvor dine medarbejdere kan få slukket deres tørst og forbedret deres velvære, uden at det bliver dyrt og besværligt. Vi skræddersyr gerne en løsning i fællesskab med dig og din virksomhed.

Det sociale vandhul – billigt og effektivt samlingspunkt

Det er en oplagt mulighed for dine medarbejdere at samles om en drikkevandskøler. Der er mulighed for hydrering og en god snak, når man mødes i pausen henover et glas vand. Det er en sund vane, som særligt slår rygerummet som mødelokale!

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi kan kontaktes telefonisk på 71 99 37 83 eller elektronisk på vores e-mail kontakt@waterbreak.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Drikkevandskøler