Hvis du er interesseret i at få installeret en drikkevandsautomat på arbejdspladsen, så står vi til rådighed hos WaterBreak, hvor vi sammen kan finde den bedste løsning til jer.

Hos WaterBreak tilbyder vi nemlig salg og leasing af drikkevandsautomater, og der er altid mulighed for at få etableret en fleksibel løsning, som er mindre økonomisk belastende, end det vil være, når man køber en drikkevandsautomat. Det er ikke bare lækkert og opkvikkende med en forfriskning i form af koldt vand på arbejdet – det er af stor vigtighed for dine medarbejderes velvære og deres effektivitet.

Drikkevandsautomat

Forbedring af velvære med en drikkevandsautomat

Vi mennesker er yderst afhængige af vand, og selvom vi kan drikke kaffe, sodavand og juice, så er dette slet ikke godt nok for vores sundhed og velvære. Mange af de koffeinholdige læskedrikke man kan ty til, er som oftest vanddrivende, hvilket betyder, at de er dehydrerende.

Det er vigtigt at holde sig hydreret ved at drikke vand, og den nemme måde at opfordre til dette er ved at investere i en drikkevandsautomat. Denne automat sikrer koldt, varmt og tempereret vand på alle tider af døgnet, så man slipper for drikkedunken i køleskabet. Jo mere vand man drikker, desto mere vil man forbedre sit velvære og føle sig hydreret dagen igennem.

Mindre stress, mere energi

En af de tydeligste symptomer på dehydrering er oplevelsen af, at man bliver træt og føler sig tom for energi. Dette kan munde ud i yderligere symptomer som hovedpine, hvilket kan føre til en sygemelding. Det er en rigtigt god idé at drikke vand, hvis man oplever ubehag, hvilket da også er derfor, at det er en af de mest normale svar på menneskers ubehag. Er man svimmel, eller føler man sig utilpas, så vil de fleste opfordre til, at man drikker vand. Det er ganske simpelt, da vand hjælper. Derfor er en drikkevandsautomat en solid investering i dine medarbejders velvære og deres effektivitet.

Kontakt os for flere informationer eller et godt tilbud

Hvis det virker fristende med en ny drikkevandsautomat, kan du altid tage kontakt til os. Vi kan sammen finde frem til en fleksibel løsning, hvor du eventuelt kan lease en drikkevandsautomat, hvilket gør det lettere økonomisk.

Vi kontaktes på telefon på 71 99 37 83 eller e-mail på kontakt@waterbreak.dk.


Drikkevandsautomat